"Фолк Мода" випустила колекцію патріотичного одягу для всієї родини

10 грудня 2014

Український бренд одягу "Фолк Мода" розширив асортимент своєї продукції та випустив лінійку патріотичних вишиванок і світшотів для малюків. Лінійка увійшла в нову зимову колекцію патріотичного одягу для всієї родини.

Нова колекція "Фолк Мода" представляє собою зібрання стильних принтів і якісних матеріалів. Кожен член родини знайде в ній щось своє. Для чарівних мам була розроблена нова красива варіація національного герба, який відмінно виглядає на світшоті сірого і чорного кольорів. Світшоти для мужніх татусів були прикрашені оригінальною лаконічною вишивкою. А козирем зимової колекції стала лінійка вишиванок та світшоти для найменших. Ваш малюк буде дуже радіти новій сорочці зі стильною українською вишивкою або модному світшоту з гербом.

Національний casual швидко набрав популярність в Україні та за її межами. Все більше людей роблять частиною свого повсякденного гардеробу одяг з національною символікою. Навіть діти з радістю і гордістю носять патріотичний одяг. Але класичні вишиванки не завжди зручні й доречні. "Фолк Мода" випускає одяг з елементами вишивки та патріотичними принтами, який зручно носити кожен день. А завдяки новій колекції навіть найменші члени родини зможуть слідувати моді та підтримувати дух патріотизму разом зі своїми батьками. "Фолк Мода" – стильно, модно, патріотично.

"Український легіон" - організація виховання патріотів, майбутніх військових, довідки з військової тактики, фізичної підготовки, основам бойового мистецтва.

Інформація про компанію:

"Фолк Мода" – Львівський бренд патріотичною одягу. Був зареєстрований у 2012 році. Зі студентського хобі переріс в успішний бізнес-проект. Зараз під брендом виробляється до 12 тисяч одиниць товарів на місяць. Основа успіху "Фолк Моди" - якісні матеріали, стильний дизайн і практичність всієї продукції. Основна ідея бренду – популяризувати національний casual в Україні.